MasterChef Barbaros Yoloğlu aslen nereli, şimdi ne yapıyor? MasterChef Barbaros kimdir, kaç yaşında?

MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Ömerli Barajı'nda dokunulmazlık oyunu oynayan yarışmacılar, MasterChef Türkiye'nin eski yarışmacılarına yemekler hazırladı. MasterChef'in eski yarışmacılarından Barbaros Yoloğlu'na dair araştırmalar da hız kazandı. MasterChef Barbaros kimdir, kaç yaşında? MasterChef Barbaros Yoloğlu aslen nereli, şimdi ne yapıyor? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler..

MasterChef Türkiye'de dün akşam eski yarışmacılar ekrana geldi. Dokunulmazlık oyununun oynanacağı gecede yarışmacılar, MasterChef Türkiye'nin eski yarışmacılarına yemekler hazırladı. MasterChef Barbaros geçtiğimiz sezon boyunca iddialı çıkışları ve yorumlarıyla adından sıkça söz ettirmişti. Peki, MasterChef Barbaros kimdir, kaç yaşında? MasterChef Barbaros Yoloğlu aslen nereli, şimdi ne yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

MASTERCHEF BARBAROS KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Barbaros Yoloğlu, Samsun'un Alaçam ilçesinde dünyaya gelmiştir. Erzurum Atatürk Üniversitesi'nden mezun olan Barbaros Yoloğlu, yarışmaya Bodrum'dan katılmıştı. Bodrum Bitez'de bir restoranda aşçılık yapan 1994 doğumlu deneyimli yarışmacı, özellikle et ürünlerinde kendisine güvense de mutfakta her konuda iyi olabileceğinin altını çizmişti.

MasterChef yarışmasından sonra hayatında değişiklikler yapan Barbaros, çalıştığı restoranın en deneyimli aşçılarından biri. Kendisine YouTube kanalı açan Barbaros, buradan yemek ve yemek kültürü üzerine yayınlar paylaşıyor. Sosyal medyada da takipçi sayısı artan MasterChef Barbaros, restoranların aranan ismi haline geldi.