Barbaros Yoloğlu kaç yaşında, aslen nereli? Masterchef Barbaros kimdir?

MasterChef 2020'nin finalistlerinden Barbaros Yoloğlu bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında özel tarifleri ile konuk oldu. Masterchef Barbaros kimdir? Barbaros Yoloğlu kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. 26 yaşında olan Barbaros Yoloğlu, Samsun'un Alaçam ilçesinde doğdu. Liseye başlayana dek güreş ve farklı spor dalları ile yakından ilgilenmiştir. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Masterchef 2020'nin şampiyon adaylarından Barbaros Yoloğlu, bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında özel tarifleriyle birlikte konuk oldu. Barbaros Yoloğlu, Samsun'un Alaçam ilçesinde dünyaya gelmiştir. Erzurum Atatürk Üniversitesi'nden mezun olan Barbaros Yoloğlu, yarışmaya Bodrum'dan dahil olmuştu.

MASTERCHEF BARBAROS KİMDİR, ASLEN NERELİ?

26 yaşında olan Barbaros Yoloğlu, Samsun'un Alaçam ilçesinde doğdu. Liseye başlayana dek güreş ve farklı spor dalları ile yakından ilgilenmiştir. Güreşi bıraktıktan sonra Turizm Lisesi'ne gitmeye karar veren Yoloğlu, bir süre turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalışmış; ardından üniversite eğitimini almak için gittiği Erzurum'da, uzun bir süre çalışma hayatına devam etmemiştir.

2 sene önce tekrar mutfakta çalışmaya başlayan Barbaros Yoloğlu, kariyer planlarını gerçekleştirmek ve hedeflediklerini elde etmek için MasterChef'e başvurmuş, ana kadroya dâhil olmaya hak kazanarak, adından sıkça söz ettirmişti.

MasterChef Gülşah kimdir? MasterChef Gülşah Suna kaç yaşında, nereli?