MasterChef Azize kimdir, kaç yaşındadır? MasterChef Azize Polat aslen nerelidir?

MasterChef Azize yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. MasterChef Azize kimdir, kaç yaşında? MasterChef Azize Polat aslen nerelidir? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından merak konusu oldu. 3, 10, 14 yaşlarında üç çocuk annesi olan Azize Polat, iki kez başvurduğu MasterChef Türkiye yarışmasına üçüncü başvurusunda kabul edilmiştir. Yarışmaya gelebilmek için 30 kilo verdiğini ifade etmiştir. İşte hakkında tüm detaylar...

MasterChef Azize, yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Yaptığı yemekler ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen MasterChef Azize'nin kim olduğu merak ediliyor. MasterChef Azize kimdir, kaç yaşında? MasterChef Azize Polat aslen nerelidir? gibi soruların yanıtları ise yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. MasterChef Azize Polat, 35 yaşında bir ev hanımı. Aslen Adanalı olan MasterChef Azize, Adana da Yüreğir 75. Lisesinden mezun oldu. İşte hakkında tüm merak edilenler...

MASTERCHEF AZİZE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

MasterChef Azize Polat, 35 yaşında bir ev hanımı. 3, 10, 14 yaşlarında üç çocuk annesi olan yarışmacı, iki kez başvurduğu MasterChef Türkiye'de üçüncü başvurmasında kabul edilmiş. Yarışmaya gelebilmek için 30 kilo verdiğini söyledi.

Herhangi bir aşçılık eğitimi almamış olan Azize Polat, evlendiği zaman hiçbir şey bilmediğini, kendisine kimsenin bir şey göstermediğini, bu yüzden mutfağa dair ilgisi başladığını belirtti.

Azize Polat, eleme turunda şeflere dana ciğerli içli köfteyi altında sarımsaklı süzme yoğurt, patates kızartması ve acı yağ ile servis etti. Şeflerin beğenisini kazanan Azize Polat, üç evet ile sonraki tura geçti.

MasterChef Burcu kimdir, kaç yaşındadır, aslen nereli? MasterChef Burcu Önal eşi kimdir?