MasterChef All Star'da büyük gerginlik! Danilo Zanna ile tartışan Mehmet ağlayarak diskalifiye olmak istedi

MasterChef All Star'ın önceki akşam ekrana getirilen yeni bölümünde Mehmet Sur'a tabağını yanlış çıkardığı için tepki gösteren Danilo Zanna, ''Bu yaptığın saygısızlık'' dedi. Danilo Zanna'nın sözleri karşısında öfkelenen Mehmet Sur, diskalifiye olmak istediğini söyledi. MasterChef Mehmet gözyaşlarına hakim olamadı.

Yeni sezonuyla ekranlara hızlı bir giriş yapan Masterchef All Star'da 2018,2019, 2020, 2021 ve 2022'de yarışmış isimler ana kadroya girmek için kıyasıya rekabet ediyor. 3. bölümü yayınlanan Masterchef All Star'a Danilo Zanna ile Mehmet Sur arasındaki gerginlik geceye damga vurdu.

İmza tabağını başaramayan Mehmet Sur, kendi yöntemleri ile yemeği yapmayı denemesi üzerine Danilo Zanna'nın tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Zanna'nın "Saygısızlık" sözlerini kabul etmeyen yarışmacı ise "Ben herkese saygılıyım. 45 yaşında insanım ama saygısızlık lafını kabul etmiyorum. Diskalifiye olmak istiyorum, yönetim de duysun" dedi.

Tartışmanın arasına giren şef Mehmet Yalçınkaya ise uyarılarına rağmen kendisini dinlemeyerek konuşmaya devam eden Mehmet Sur'a sinirlenerek "Beni dinleyeceksen dinle, dinleyemeyeceksen de kapı orada" diyerek bağırdı. Mehmet Sur ise yaşananların ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Danilo Zanna ise sözlerinin yanlış anlaşıldığını Sur'un karakteriyle ilgili bir şey söylemediğini belirtti. Mehmet Sur ve Danilo Zanna arasında yaşanan gerginlik kısa sürede tatlıya bağlandı.