MasterChef 25 bin TL para ödülünün SAHİBİ BELLİ OLDU! MasterChef 3 Kasım 2020 gecenin kazananı!

MasterChef Türkiye'de 12. haftaya gelindi. Masterchef'te oyun kuralları ve eleme sisteminde değişikliğe gidildiği bugün yayınlanan bölümde açıklandı. Ekranların sevilen yarışma programı Masterchef'te artık her Salı yarışmacılar ödül oyunu için mücadele edecekler. Bu oyunda kazanan yarışmacılara birbirinden özel ödüller verilecek. MasterChef 25 bin TL para ödülünü kim kazandı? MasterChef 3 Kasım 2020 kim birinci oldu? gibi soruların yanıtları araştırılıyor.

MasterChef 2020 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. MasterChef Türkiye'de 12. haftanın kaptanlık oyununu kazanan isim Emir oldu ve kırmızı takım kaptanı olarak Serhat'ı seçti. Bugün yayınlanan bölümde şefler yeni sistemi izleyenler ve yarışmacılarla paylaştı. MasterChef Türkiye'de oyunun kuralları değişti. Artık her Salı yarışmacılar ödül oyunu için mücadele edecekler. MasterChef 25 bin TL'yi kim kazandı? MasterChef para ödülünün sahibi kim oldu? gibi soruların yanıtları da merak konusu oldu.   

MASTERCHEF 25 BİN TL'Yİ KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de heyecan hız kesmeden devam ediyor.  MasterChef Türkiye'de 25 BİN TL para ödülünün sahibi Uğur Yılmaz oldu. 

MASTERCHEFTE YENİ DÖNEM!

MasterChef Türkiye'nin yeni kurallarına göre; artık dokunulmazlık oyunu her hafta Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere 3 gün gerçekleşecek. Her oyun sonrasında ise birer eleme adayı çıkartılmış olacak. Böylece belirlenen 3 eleme adayı ile eleme oyunu oynanacak.

MASTERCHEF'TE KAPTANLAR KİMLER OLDU?

Bu akşam oynanan kaptanlık oyununu kazanan Emir oldu. Mavi takım kaptanı olan Emir, Kırmızı takım kaptanı olarak karşısına Serhat'ı seçti.

BU HAFTANIN TAKIMLARI NASIL OLUŞTU?

Bu haftanın kaptanları Emir ile Serhat, kalan dokuz yarışmacıdan tek tek seçim yaparak bu haftanın takımlarını oluşturdu. İşte haftanın takım kadroları;

MAVİ TAKIM: Kaptan Emir, Furkan, Esra, Eray, Ayyüce, Sefa

KIRMIZI TAKIM: Kaptan Serhat, Barbaros, Uğur, Özgül, Ebru