MasterChef'te dün akşam dokunulmazlığı alan isim: MasterChef 22 Kasım 2020 Pazar kim elendi?

MasterChef dün akşam kimin elendiği yoğun ilgi görüyor. Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye'de haftanın final heyecanı yaşanıyor. 21 Kasım tarihli yayında programda 2. eleme adayı Ayyüce olmuştu. Peki, MasterChef 22 Kasım 2020 Pazar kim elendi? MasterChef'te bu akşam dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef 22 Kasım 2020 Pazar kim elendi?  Tv 8 ekranında yayınlanan MasterChef'te  21 Kasım akşamı dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Bireysel dokunulmazlık oyunundan Katsu Sando yapan yarışmacılardan tabağı en beğenilen isim Serhat oldu. Kırmızı takımda yapılan oylama sonucu potaya Ayyüce gönderilmişti. Peki, MasterChef 22 Kasım 2020 Pazar kim elendi? 

MASTERCHEF 22 KASIM 2020 PAZAR KİM ELENDİ?

MasterChef 22 Kasım Pazar günü 3'lü elemede Ayyüce elendi. Ayyüce yarışmaya veda etti. Sefa 3'lü yarıştan birinci olarak ayrıldı.

MASTERCHEF 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef 3. eleme adayı da belli oldu. Mavi takım dokunulmazlık oyununu kaybedince yarışma yapıldı. Bireysel dokunulmazlığı Emir aldı. Günün sonunda MasterChef 3. eleme adayı Sefa oldu.

MasterChef Uğur kimdir? MasterChef Uğur Yılmaz Deniz kaç yaşında, nereli?

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

MasterChef Türkiye'de ilk eleme potasına giden isim Uğur olmuştu. 21 Kasım akşamı mavi takımın dokunulmazlık oyunun kazanmasıyla kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı.

Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan Katsu Sando yapmaları istendi. Bu zorlu tabağı yetiştirmekte sıkıntı çeken Ayyüce ve Eray istenilen tabakları tamamlayamadı. Böylece bireysel dokunulmazlığın galibi Serhat oldu.