MasterChef finalinin ilk turu oynandı

MasterChef Türkiye 2020 yılı şampiyonu seçiliyor. Final heyecanı yaşandığı MasterChef'de iki finalist Serhat ve Barbaros'un kıyasıya mücadelesi devam ediyor. 2-3 Ocak 2020 tarihleri arasında Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda olduğu ve haftalardır büyük keyifle seyredilen yarışmada büyük final geldi! Peki MasterChef Serhat mı, Barbaros mu, kim birinci olacak?

MasterChef 2020 kazananı finale kalan iki isim arasından seçilecek. Serhat ve Barbaros'un finalde hazırlayacakları yemeklerin ardından şefler verdikleri puanlarla MasterChef'in şampiyonunu belirlenmiş olacak. İşte MasterChef Türkiye yarışması ile ilgili merak edilenler...  

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te 2020 sezonunun kazananı için geri sayım başladı. Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef'te bu hafta sonu final heyecanı yaşanacak. Finale kalan iki isim Serhat ve Barbaros'un kıyasıya mücadeleleri sonrası gün sonu şeflerin vereceği puanlara göre MasterChef 2020 şampiyonu seçilecek.

2 OCAK CUMARTESİ ŞEFLERİN VERDİĞİ PUANLAR BELLİ OLDU

Barbaros: 69

Serhat: 66