MasterChef saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? MasterChef 2020 hangi günler var?

MasterChef'te yeni sezon heyecanı başladı. TV8'in en sevilen yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye, bu yıl rekor başvuru sayısı aldı. Sezon başlamadan müthiş bir başlangıç yapacağının sinyallerini veren program, geçtiğimiz yıl sonunda ekranlara veda etmişti. Yarışmanın jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna yer alıyor.

TV8'in sevilen ve reyting rekorları kıran lezzet yarışması Masterchef Türkiye'de heyecan başladı. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna şeflerin jüriliğini yaptığı Masterchef Türkiye izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatıyor. Her sezon olduğu gibi yine Türkiye'nin en yetenekli şefini bulmak için onlarca yarışmacı ter dökecek.  

MASTERCHEF 2020 HANGİ GÜNLER VAR?

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümleri her akşam saat 20:00'da ekranlara gelecek.

MASTERCHEF 2020 YARIŞMACILARI KİMDİR?

MasterChef 2020 kalabalık bir kadro ile başlayacağı yeni sezona eleme sistemi ile devam edecek ve kalan son 16 yarışmacı ile birlikte her şey daha farklı olacak.

MEHMET YALÇINKAYA KİMDİR?

Mehmet Yalçınkaya 1974 yılında Bolu’nun Yenigüney köyünde dünyaya geldi. 1988 yılında aşçılığa amcasının yanında başlamıştır. 2004 yılında İstanbul Yemek Akademisi’nde eğitim alan Mehmet Yalçınkaya, bir çok yabancı ülkede Gastronomi ve Mutfak koordinatörü olarak çalıştı. Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz iki sezonda da MasterChef’te jüri üyeliği yapmıştır.

DANİLO ZANNA KİMDİR?

Danilo Zanna 1982 yılında İtalya’nın Toskana bölgesinde dünyaya geldi. Danilo Zanna’nın kendisi gibi ailesi de aşçıdır. İtalyan mutfağı hakkında tecrübesi olan Danilo Zanna, Türkiye’de yaşamaktadır. Kendine ait bir restoran işleten Danilo Zanna, daha önce yemek programları da yapmıştır. Tecrübesi ve birikimi ile MasterChef’in geçtiğimiz sezonunda da yer alan Danila Zanna’nın birçok hayranı bulunuyor.

SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

Somer Sivrioglu, 25 Mayıs 1971'de İstanbul'da doğdu. Somer Sivrioğlu’nun annesi de kendisi gibi şef ve restoran işletmecisiydi. Somer Sivrioğlu, küçük yaşlarda Türk mutfağı ile ilgilenmeye başladı. Otelcilik sektöründe üst düzey yöneticilik yapmıştır. Özel lokantalar, restoranlar işleten Somer Sivrioğlu, kitap çıkarmıştır ve deneyimleriyle bir çok kişiye ilham olmuştur. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da MasterChef jürisi olarak izleyici karşısına çıkacak Somer Şef'in de diğer şefler gibi birçok hayranı bulunuyor.