15 Ekim MasterChef'te yaşananlar...

Rekabetin ve mücadelenin ön plana çıktığı MasterChef'in 15 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı.

MasterChef Türkiye haftanın 2. dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Birbirinden hünerli yarışmacıların 1. olmak için mücadele ettiği yarışma programı yayın hayatına başarılı bir şekilde devam ediyor.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef’in 15 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacılarının mücadele gösterdiği oyun izleyicileri ekran başında kilitledi. Oyunun menüsünde İspanya mutfağına ait yemekler vardı. Şefler yarışmacılardan Soğuk Tapas, Sıcak Tapas, Paella, Ana Yemek ve Tatlı yapmalarını istedi. Şeflerin tadımı sonrası dokunulmazlığı kazanan takım kırmızı takım oldu.

15 EKİM ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Esra'dan ilk eleme adayını belirlemesini istediler. Esra'nın eleme potasına gönderdiği isim Emir oldu. Daha sonra ikinci eleme adayını belirmek için oylama yapıldı. Oylama sonucu en çok oyu alan Uğur ikinci eleme adayı oldu.