MasterChef takım ve bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı açıklandı

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Yayın hayatına 4 sezondur başarılı bir şekilde devam eden MasterChef her bölümüyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşatıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu jüriliğinde Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın 19 Kasım Perşembe günü yayınlanan bölümünde mavi takım ve kırmızı takım yarışmacıları arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki, MasterChef eleme potasında kimler var?

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Tv8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı MasterChef dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Her hafta bir ismin elendiği yarışmada yavaş yavaş sona doğru yaklaşılıyor. Birbirinden yetenekli yarışmacılar finale kalmak için hünerlerini sergiliyor. Yarışmanın 19 Kasım Perşembe günü yayınlanan bölümünde kırmızı takım ve mavi takım arasında dokunulmazlık oynandı. Peki, 19 Kasım MasterChef eleme adayı kim oldu?  

MASTERCHEF 2. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef’in 19 Kasım Perşembe günü yayınlanan bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Dokunulmazlık oyununda menüyü önceki gün oynanan düello kazanan mavi takımın kaptanı Barbaros belirledi. Menüde Mercimek Çorbası, Humus, Otlu Mücver, Saç Tava ve Fırın Sütlaç vardı. Şefler yarışmacılara bu yemeği hazırlamak için tam 50 dakika verdi. Dokunulmazlık oyununda eski MasterChef yarışmacılarından Güzide, Ekin ve Suna stüdyoya konuk oldu ve yemekleri gözleri bağlı bir şekilde tadım yaptı. MasterChef'te haftanın 2. dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlığında karşı karşıya geldi. Mehmet Şef yarışmacılardan kök sebzelerden oluşan bir menü istedi. Ayyüce, Serhat, Eray ve Uğur arasında oynanan oyunda Eray hariç hiçbir yarışmacı tabaklarını tamamlayamadı. Böylece dokunulmazlığı kazanan isim Eray oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Kırmızı takım yarışmacıları haftanın ilk eleme adayını belirlemek üzere oylama yaptı. Yapılan oylama sonucu en çok oyu alan Uğur 14. haftanın ilk eleme adayı olarak belirlendi.