30 Temmuz 2024 MasterChef ana kadroya 16. yarışmacı kim oldu? MasterChef 16. yarışmacı kim?

MasterChef 16. yarışmacısı dün akşam belli oldu. TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta 4. gruptan son 5 yarışmacı ana kadroya seçilecek. Yeni gruptan ilk kimin isim yazılı önlüğünü alarak balkona çıktığı merak ediliyor. Peki, MasterChef 16. yarışmacı kim? 30 Temmuz 2024 MasterChef ana kadroya 16. yarışmacı kim oldu? Kerem mi, Mehmet mi?

Tv8'in fenomen yarışma programı MasterChef'te ana kadronun 4'te 3'ü şekillendi. Dün akşam dördüncü ve son grupta 11 yarışmacı ana kadroya girmek için tüm hünerlerini sergiledi. Dün akşam verilen yemeği en iyi şekilde yapanlar ikinci etaba geçti. Bu etapta ise verilen ürünü en iyi şekilde değerlendiren kadrodaki yerini aldı. İzleyiciler "MasterChef 16. yarışmacı kim? 30 Temmuz 2024 MasterChef ana kadroya 16. yarışmacı kim oldu?" sorularının yanıtını araştırıyor...

MASTERCHEF 16. YARIŞMACI KİM OLDU?

MasterChef 16. yarışmacı dün akşam belli oldu. Dün akşam şefler yarışmacılardan ilk etapta altı ezmeli kebap yemeğinin yapılmasını istendi. Bu yemeği en iyi yapan yarışmacılar ikinci etapta yarıştı.

Yaratıcılık oyununda yarışmacılara çilek verdi. Çileği en çok yerde ve en lezzetli bir şekilde değerlendiren yarışmacı MasterChef'in ana kadrosuna 16. olarak girdi. Kazanan Beyza oldu.

MASTERCHEF 4. GRUP YARIŞMACILARI

Emre

Nevzat

Kaan

Zeynep

Sercan

Beyza Nur

Kerem

Sevim

Mehmet

Beyza

Adel

MASTERCHEF İLK 15'İ

Zeynep (1. grup)

Hakan (1. grup)

Onur (1. grup)

Ümmühan (1. grup)

Deniz (1. grup)

Çağlar (2. grup)

Serhat (2. grup)

Alper (2. grup)

Ayşe (2. grup)

Beril (2. grup)

Semih (3. grup)

Eda (3. grup)

Muratcan (3. grup)

Ezgi (3. grup)

Nigar (3. grup)