MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef yarışması dün 118. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıktı.

MasterChef 118. yeni bölümde dokunulmazlık heyecanı damga vurdu.

MasterChef eleme gecesi öncesi haftanın ilk dokunulmazlık oyununda potaya giren isim belli oldu. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 10 Aralık tarihli 118. bölümünde dokunulmazlık heyecanı yaşandı.

Kırmızı ve mavi takımların kıyasıya mücadele ettiği yarışmada ilk 6 geçtiğimiz hafta belirlenmişti. 10 Aralık Perşembe günü Mehmet, Somer ve Danilo şef, her iki takımdan da ağır kış menüsü istedi. İşte, MasterChef dokunulmaz olan takım...

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Perşembe akşamı dokunulmazlık heyecanı yaşayan yarışmacılar, kara kış menüsü olarak da tarif edilen ağır kış menüsü ile izleyici karşısına çıktı. Takımlar menü kapsamında 5 çeşit tabak çıkardı. Salı günü kırmızı takım kaptanı Emir ile mavi takım kaptanı Sefa arasındaki ödül oyununu Sefa kazandı. Takım dokunulmazlık oyununda ise son ödül oyununu kaybeden kırmızı takım halatlarla birbirlerine bağlanarak menüyü hazırladı. Ancak 10 Aralık takım dokunulmazlığı kazanan ise kırmızı takım oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası mavi takım eleme oymasına gitti. Dokunulmazlığı kaybeden mavi takımda yapılan oylamada Serhat'ın kullandığı oy eleme adayını belirledi. Sefa, Barbaros ve Serhat'ın olduğu mavi takımda Serhat oyunu Sefa'dan yana kullandı. Böylece ilk eleme adayı Sefa oldu.

Diğer yandan kaptanlık oyununda düelloyu kazanan Sefa'nın kazandığı avantaj son bölümde açıklandı. Bu avantajla beraber kırmızı takım yarışmacıları birbirlerine bağlı şekilde yemek yaptı. Kırmızı takımda yaşanan zorlu mücadelede Eray ile Özgül arasında bağırma tartışması yaşandı. Eray oyun oynamayacağını ve sinirlendiğini söylese de ortam eski haline döndü.

Takımlar, bu menüye uygun yemekleri yapmak için yaratıcılıklarını konuşturacak. Kaptanlar düellosunu sonrasında Mavi takımın kazandığı avantaja göre Kırmızı takım, yemekleri birbirlerine bağlı şekilde yaptı.