MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı belli oldu! MasterChef bireysel ve takım dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye'nin büyük finali için geri sayım başladı. Son 7 yarışmacının mücadele ettiği yarışmada bir isim bu yılın kazananı olacak. Her hafta bir yarışmacının elendiği programda dokunulmazlık oyunları ile beraber eleme adayları belirleniyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel olarak çekimleri Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'nda gerçekleştirilen yarışmada duygusal dakikalar yaşandı. MasterChef eleme adayı kim oldu? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Televizyon ekranlarının uzun soluklu yarışma programı MasterChef Türkiye'nin 3 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde haftanın ilk eleme adayını belirlemek üzere dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyunu 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel olarak Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'nda oynandı. Son haftalarda çekişmenin arttığı yarışmada kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları kıyasıya mücadele gösterdi. Peki, MasterChef'te potaya kim gitti? 

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef’in 3 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyunu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle İstanbul Bağcılar’daki Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda oynandı. Şeflerin yarışmacılardan istediği menüde yer alan yemekler Kremalı Dağ Mantarları Çorbası, Izgara Kabak Mozarella Rulosu, Kroket Tabağı, Fırında Dana Fileto ve Orman Meyveli Magnolia oldu. Yarışmacıların en güzel tabakları yapmak için yaptıkları menünün tadımını konuklar yaptı. Yapılan tadım sonrası yapılan oylama sonuçları ise stüdyoda belli oldu. MasterChef'te bu haftanın ilk dokunulmazlığını mavi takım kazandı.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlıkta karşı karşıya geldi. Ebru, Eray ve Serhat arasında oynanan oyunda Somer Şef yarışmacılardan Meat Pie yapmalarını istedi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Eray oldu.

MASTERCHEF’TE BU HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası kırmızı takım yarışmacıları eleme oylamasına gitti. Eray dokunulmazlığı kazandığı için elemeden muaf tutuldu. Oylama sonucu potaya giden ve bu haftanın ilk eleme adayı olarak belirlenen isim Ebru oldu.