Mark Ruffalo yıllar önce olduğu ameliyat hakkında konuştu: Beynimde tümör olduğunu rüyamda gördüm

Yıllar önce beyin ameliyatı olan ABD'li oyuncu Mark Ruffalo konuyla ilgili ilk kez konuştu. Beyninde tümör olduğunu rüyasında görmesinin ardından teşhisin konduğunu ifade eden Mark Ruffalo, ''Daha önce gördüğüm hiçbir rüyaya benzemeyen çılgın bir rüya gördüm ve gece 3'te uyandım.'' dedi.

Oscar'da "Poor Things" filmindeki başarılı performansı ile "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" dalında aday olarak gösterilen Mark Ruffalo, 23 yıl önce beyninden geçirdi operasyon hakkında konuştu.

'Smartless' adlı podcast programına katılan Mark Ruffalo, gördüğü bir rüya sonucu beyninde tümör olduğunu öğrendiğini söyledi. ABD'li oyuncu, şunları söyledi:

"Sunny'ye beynimde tümör olduğunu söylediğimde önce şaka yaptığımı sandı, sonra gözyaşlarına boğuldu ve 'Genç öleceğini hep biliyordum!' dedi. Sanırım o bunu söyledikten sonra gülmüştüm.

Daha önce gördüğüm hiçbir rüyaya benzemeyen çılgın bir rüya gördüm ve gece 3'te uyandım. Rüyamda beynimde bir tümör vardı ve bununla hemen başa çıkmam gerekiyordu"

Kulak enfeksiyonu dışında herhangi bir semptom göstermeyen Mark Ruffalo, bu rüyanın ardından doktora gidip tomografi çektirdi.

Sonuçları çıktıktan sonra yaşananları anlatan Mark Ruffalo, "Hemşire doktoru çağırdı, diğer odada konuştuklarını duyabiliyordum. Doktor içeri girdi, zombi gibi görünüyordu ve 'Sol kulağınızın arkasında golf topu büyüklüğünde bir kitle var ve bu kitlenin ne olduğunu bilmiyoruz. Biyopsi yapılana kadar bir şey söyleyemeyiz' dedi" şeklinde konuştu.