Mark Goddard hayatını kaybetti! İşte ölüm nedeni

Yaşamını sürdürdüğü Massachusetts'teki bir bakımevinde bir süredir akciğer fibrozisi hastalığı ile mücadele eden 87 yaşındaki ABD'li oyuncu Mark Goddard hayatını kaybetti. Mark Goddard'ın ölüm haberini eşi Evelyn Pezzulich duyurdu. Evelyn Pezzulich, ''Beni sık sık güldüren böylesine sevgi dolu, nazik, yakışıklı bir adamla 33 yıl geçirmeyi nasıl hak ettiğimi asla bilemeyeceğim'' dedi.

"Lost in Space" dizisinde hayat verdiği "Binbaşı Don West" karakteri ile yıldızı parlayan dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Mark Goddard'dan hayranlarını üzen haber geldi. 87 yaşındaki Mark Goddard hayatını kaybetti.

Oyuncunun hayatını Massachusetts'teki bir bakımevinde akciğer fibrozisi nedeniyle kaybettiği belirtildi. Evelyn Pezzulich, eşinin doğum gününü kutladıktan günler sonra zatürre nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ifade etti. Pezzulich, bir rehabilitasyon merkezine nakledilen Mark Goddard'ın doktorlarının, oyuncunun pulmoner fibrozisin son aşamalarında olduğunu orada keşfettiğini açıkladı.

Pezzulich, duygularını, "Beni sık sık güldüren böylesine sevgi dolu, nazik, yakışıklı bir adamla 33 yıl geçirmeyi nasıl hak ettiğimi asla bilemeyeceğim" şeklinde dile getirdi.