Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz rol arkadaşı Burak Deniz'in doğum gününü böyle kutladı!

ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisi, ilk yayınlandığı günden beri ilgiyle izleniyor. Dizinin başrolleri olan Alina Boz ve Burak Deniz'in uyumu da çok beğeniliyor. İkili dizide sorunlu bir ilişki içinde olsa da normal hayatta durum öyle değil. Birbirleriyle samimi olan ünlü oyuncular, ufak tefek şakalar yapmaktan da çekinmiyor. Dizinin yakışıklı oyuncusu Burak Deniz'in bugün doğum günü. Böyle önemli bir günü fırsat bilen Alina Boz arkadaşının doğum gününü mizahi bir şekilde kutladı.

Maraşlı dizisinde canlandırdığı Mahur karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Alina Boz, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden biri. Alina Boz rol arkadaşı Burak Deniz ile de iyi bir uyum yakaladı. İkili bu uyum ile dergilere kapak oldu, her yaptıkları konuşuldu. Ünlü oyuncular gerçek hayatlarında da çok iyi arkadaşlar. Dizide Maraşlı karakterini canlandıran başarılı oyuncu Burak Deniz bugün bir yaşına daha girdi. Rol arkadaşının doğum gününü shoplu bir fotoğraf ile kutladı.

İşte Alina Boz'un yaptığı o paylaşım:

Başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz'un paylaştığı Maraşlı'nın önceki akşam ATV'de yayınlanan yeni bölümünde nefes tutuldu. Sosyal medyada yine gündem olan dizide, bölüm etiketi '#DoğruYoldasın' Twitter Türkiye Trending Topics listesinde ikinci sıraya yükseldi.