Maraşlı'nın Firuzan'ı Rojda Demirer evlilik için ilk adımı attı! Ulaş Kıyak ile nişanlandı

Maraşlı dizisi ile ekranlara geri dönen Rojda Demirer, evlilik yolunda ilk adımı attı. Uzun bir süredir aşk yaşadığı Ulaş Kıyak ile nişanlanan Rojda Demirer, pandemi döneminin bitmesinin ardından yaz aylarında nikah masasına oturmayı planlıyor.

ATV'de ekrana getirilen Maraşlı dizisinde Burak Deniz'le birlikte rol alan Rojda Demirer, 1.5 yıl önce Ulaş Kıyak ile aşk yaşamaya başlamıştı. Posta'da yer alan habere göre; ünlü çift evliliğe giden yolda ilk adımı attı. Aile arasında yüzük takan ünlü çift pandemini ardından gelecek yaz ayında dünayevine girmek için hazırlıklara başladı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Rojda Demirer, sevgilisi Ulaş Kıyak ile ilk yılını kutlamıştı.

Demirer, paylaşımında 'Yaşadığımız son 1 yıl için teşekkür ederim sevgilim her saniyesi harikaydı. Seninle her şey o kadar kolay o kadar eğlenceli ki, bir saniyesini bile değiştirmek istemezdim. Düşününce ne çok şey sığdırdık bu 1 seneye ve daha yaşayacağımız çok şey var biliyorum iyi ki hayatımdasın seni çoook seviyorum nice seneleremize.' ifadelerini kullanmıştı.