Sosyal medyanın diline düştü! Bakın Maraşlı 4 bölümde kaç kez ''Bayan'' demiş...

Yayınlandığı gün sosyal medyada gündem olan dizinin oyunculuk performansı ve hikayesi çok beğeniliyor. Başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz'un paylaştığı dizinin çekim açıları ve müzikleri ön plana çıkıyor.

ATV'nin yeni dizisi Maraşlı, başarılı oyuncu performansları ve popüler kimliklere sahip kadrosu ile yayınlandığı günden bu yana sıkı takip ediliyor. Pazartesi günü izleyiciler ile buluşan dizi şu ana kadar 4 bölüm yayınlandı. Dizinin ana karakteri Maraşlı'nın, Mahur karakterine sürekli 'bayan' demesi sosyal medyanın gündemine düştü.

Maraşlı ve Mahur ikilisini birbirine çok yakıştıran sosyal medya kullanıcıları fotoğraflarını paylaşıp gündem oluşturuyor. Geçtiğimiz pazartesi günü yayınlanan bölümde ise, Maraşlı’nın Mahur’a sürekli ‘bayan’ diye hitap etmesi sosyal medyanın diline düştü. İzleyicilerin konuyla ilgili yorumları ise dikkat çekti. O yorumlardan bazıları şu şekilde:

“Bayan aşırı derecede bağımlılık yapıyor. Maraşlı yüzünden arkadaşıma bayan diyorum resmen.”

“Bayan diyen o ağzına kurban olurum.”

“Bir gün Mahur’un Maraşlı’ya ‘bay’ demesini diliyorum. Bay, bayan takılırlar artık.”

“Mahur kafanı kırarım dedikten sonra bile Bayan diyen Maraşlı alfalığı…”

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kendisine bayan diye hitap eden Maraşlı’ya sert çıkan Mahur: “Bir daha bana bayan dersen senin kafanı kırarım” demişti. Ancak çabaları sonuç vermedi.