Maraşlı'nın Aziz'i Kerem Atabeyoğlu kimdir, kaç yaşında? Maraşlı Aziz Türel kimdir?

Atv'nin yeni dizisi Maraşlı bu akşam yayın hayatına merhaba diyor. Burak Deniz ve Alina Boz'un başrollerini paylaştığı Maraşlı dizisinde oyuncu kadrosu ve hikayede oldukça dikkat çekiyor. Maraşlı Aziz Türel kimdir? Maraşlı'nın Aziz'i Kerem Atabeyoğlu kimdir, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler..

Maraşlı dizisi bu akşam Atv'de başlıyor. Oyuncu kadrosu, ezber bozan hikayesiyle dikkat çeken dizide Aziz Türel karakterini Kerem Atabeyoğlu canlandırıyor. Maraşlı Aziz Türel kimdir? Maraşlı'nın Aziz'i Kerem Atabeyoğlu kimdir, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları merak edilmeye başlandı. İşte tüm merak edilenler..

AZİZ TÜREL KİMDİR?

Aziz Türel. 65 yaşındadır. Ailenin babasıdır. Genelde müşfik, sevgi dolu ama otoriter bir babadır. İş dünyasında saygın bir isimdir. Adanalı saygın bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldikten sonra iyi bir eğitim almış ve genç, yaşlarında iş adamı olmuştur. Şimdi ise ülkenin en büyük özel havayolu şirketinin sahibidir. En çok kızı Mahur'a düşkündür.

KEREM ATABEYOĞLU KİMDİR?

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Kerem Atabeyoğlu, 9 Şubat 1968 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümüne devam etti. Kent Oyuncuları’nda ilk deneyimini yaşayan Kerem Atabeyoğlu, daha sonra Dormen Tiyatrosu ve Tiyatrokare’de birçok oyunda rol aldı.

İlk evliliğinden Doğa adında bir kızı bulunan Atabeyoğlu’nun 2011 yılı Ocak ayında ikinci evliliğini yaptığı oyuncu ‘den de Altan adında bir oğlu vardır. Kerem Atabeyoğlu, 1955’ten 1995’e Dormen Tiyatrosu’nun 40 Yılı isimli kitabın yazarıdır.

Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam, Aşk ve Ceza, Derman, Kavak Yelleri, Rüya Gibi, Tadımız Kaçmasın, Son Osmanlı, Köpek, Perili Ev, Parça Pinçik, Sultan Makamı, Şehnaz Tango, Yaz Evi, Kurşun Yarası gibi daha birçok dizi ve filmde rol alan Kerem Atabeyoğlu, son olarak Naim adlı sinema filminde Okan karakterine hayat vermiştir. 

Maraşlı dizisi Burak Deniz kimdir? Burak Deniz kaç yaşında, nereli?

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz kimdir? Alina Boz kaç yaşında, aslen nereli?

Maraşlı'nın Dilşad'ı Melis İşiten kimdir? Melis İşiten kaç yaşında, nereli?