Maraşlı 2. bölüm izle: Maraşlı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin yeni sezon dizisi Maraşlı 2. bölümüyle ekrana geldi. Maraşlı dizisinin başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz yer alıyor. Ekrana gelen ilk bölümü ile izleyiciden tam not alan Maraşlı'da heyecanlı dakikalar yaşandı. Maraşlı, kızını bu hale getirenlerin Türel ailesinden olduğuna emindir. Maraşlı için ailenin her bireyi şüphelidir. Bu nedenle Mahur'u koruma görevine geri döner. Maraşlı'nın, Türel ailesini tanımak için atacağı ilk adımı ne olacak? İşte tüm merak edilenler..

Atv'nin yeni dizisi Maraşlı bu akşam 2. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Burak Deniz ve Alina Boz'un başrollerini paylaştığı dizi hikayesiyle de dikkat çekti. Maraşlı 3. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Maraşlı 2. bölümde neler oldu? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak konusu oldu. 

MARAŞLI 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Maraşlı 3. yeni bölüm fragmanı henüz gelmedi. Yeni fragman gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

MARAŞLI 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Maraşlı, kızını bu hale getirenlerin Türel ailesinden olduğuna emindir. Maraşlı için ailenin her bireyi şüphelidir. Bu nedenle Mahur'u koruma görevine geri döner. Maraşlı'nın, Türel ailesini tanımak için atacağı ilk adımı ne olacak?

Mahur'un suikast girişimden haberi yoktur. Savaş'ın hala onun peşinde olduğundan habersiz olan Mahur, Maraşlı'nın dönüşüne karşı çıkar. Mahur'un bir planı vardır. Maraşlı'yı bıktırarak görevi kendi rızası ile bıraktırmaya çalışır. Mahur bu planında başarılı olacak mı?

Firuzan, Sedef Hanım'dan kalma fidanlığı kış bahçesine çevirir. Annesinden kalan bahçenin tarumar olduğunu gören Mahur ve Firuzan arasında büyük bir gerginlik yaşanır. Hayal kırıklığına uğrayan Mahur'un yanında sadece Maraşlı olur. Maraşlı ve Mahur arasındaki buzlar erimeye başlayacak mı?

MARAŞLI 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MARAŞLI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Maraşlı, Özel Kuvvetlerden ayrılan eski bir askerdir. Kendine bir sahaf dükkanı açarak hayatını hasta olan kızı Zeliş ile ilgilenerek ve kitap satarak geçirme kararı almıştır. Ta ki bir gün dünyalar güzeli Mahur Türel, Maraşlı'nın sahaf dükkanından içeri girene kadar. Türkiye'nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel'in, çocuklarından en kıymetlisi olan Mahur'un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer. Mahur'un istemeden karıştığı olaydan, hayatını Maraşlı kurtarır. O gün kaderleri birbirine bağlanır. Artık Mahur'un hayatı tehlikededir…

MARAŞLI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncu kadrosunda; Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat Kılıç, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici bulunuyor.