Manga grubunun solisti Ferman Akgül ve Bettina Kuperman 10 yıl sonra muradına erdi... Evlendiler

Manga Grubu'nun solisti Ferman Akgül, 10 yıldır aşk yaşadığı iki çocuğunun annesi Danimarkalı Bettina Kuperman dünayevine girdi. Aile arasında Bodrum'da gerçekleşen törenden kareleri paylaşan Ferman Akgül, ''Her seneki Christmas ve doğum günüm kombosuna bir de 'resmi nikahımızı ekleyelim artık' dedik. Kısacası biz evlendik. Seni seviyorum Bettina Kuperman Akgül. Artık resmi olarak Sivas ve Ankaralısın... '' notunu düştü.

Manga Grubu'nun solisti Ferman Akgül ve birliktelik yaşadığı çocuklarının annesi Bettina Kuperman 10 yıl sonra muradına erdi. Ferman Akgül ve Bettina Kuperman, Bodrum'da nikah masasına oturdu.

Aile arasında düzenlenen törenle evlenen ünlü çiftten Ferman Akgül, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Akgül, şu notu düştü:

"Çocuklu ve evli... İki ülke arasındaki belge farklılıklarından dolayı 'orada mı olsun, burada mı?', 'Yazın mı olsun, kışın mı?' 'Yok çocuklar doğuyor, bir bekleyelim' diye diye on sene geçmiş. Her seneki Christmas ve doğum günüm kombosuna bir de 'resmi nikahımızı ekleyelim artık' dedik. Kısacası biz evlendik. Seni seviyorum Bettina Kuperman Akgül. Artık resmi olarak Sivas ve Ankaralısın... 26.12.2021! Şahitlerimiz Özgür Can Öney, Alper Akgül ve Bodrum Belediye'sine teşekkürlerimizle"