Makyajı abartan Şükran Ovalı bakın hangi ünlü isme benzetildi

Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla sosyal medyayı salladı. Abartılı makyajı ile objektiflere poz veren Şükran Ovalı, Bircan Bali, Banu Parlak ve Kardashian kardeşlere benzetildi. Bir sosyal medya kullanıcısı ise 'Şükran'dan çok herkese benzemiş' yorumunu yaptı.

Ünlü futbolcu Caner Erkin ile mutlu bir evliliği olan Şükran Ovalı kızı Mihran'ı kucağına almasından sonra ekranlara bir süre ara verdi. Exxen'de yayınlanan Şeref Bey dizisi ile ekranlara dönen Şükran Ovalı, çok konuşulacak bir paylaşıma imzasını attı.

Şükran Ovalı, makyajlı fotoğrafını paylaşmasının ardından sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu. Makyajlı hali ile Bircan Bali, Banu Parlak, Kardashian kardeşler, Demet Akalın ve Seren Serengil'e benzetildi.

Sosyal medya kullanıcıları Şükran Oval'nın paylaşımının ardından 'Bircan Bali faceapp sandım', 'Kendinden çok herkese benzemiş', 'Şükran Serengil Bali', 'Şükran hariç herkese benzetebiliriz', 'Vallahi işte herkes birbirine benziyor oldu' ve 'İrem Derici sanan bir ben miyim?' gibi yorumlarda bulundu.

İşte Şükran Ovalı'nın sosyal medyayı sallayan o fotoğrafları...