Mahsun Kırmızıgül'ün Güzel Aşklar Diyarı dizisinin fişi çekildi! Final yapıyor

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini üstlendiği Özgü Kaya, Meltem Cumbul, Halil Ergün ve Burak Berkay Akgül'ün başrolünde yer aldığı Güzel Atlar Diyarı dizisi de reytinglere yenik düştü. Güzel Aşklar Diyarı için final kararı alındı.

Ekran macerasına hızlı bir giriş yapan Güzel Aşklar Diyarı dizisi için de sona gelindi. Kötü Kan, Kör Nokta, Kirli Sepeti'nin ardından Güzel Aşklar Diyarı için de final kararı verildi.

GÜZEL AŞKLAR DİYARI FİNAL YAPIYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Reytinglerin düşmeye başlamasıyla önce senaryo ekibi daha sonra yönetmen değişmişti. Özgü Kaya ile Burak Berkay Akgül'ün başrol oynadığı Kapadokya'da çekilen dizinin 6. bölümde ekrana veda etmesine karar verildi.

Güzel Aşklar Diyarı'nda Hakim Alaca karakterine hayat veren usta oyuncu Halil Ergün de geçtiğimiz günlerde diziden ayrılmıştı. Ünlü oyuncu, "Dizinin en baştaki hikayesinde babam beni başkasıyla evlendirmiş, asıl sevgilim Selma'ydı. (Güneri) Sonra kaldırdılar neden onu bilmiyorum. Senaryosunun oturması lazım. İki kadın yazar vardı, şimdi başka yazarlar var. Her türlü katkıya hazırım ama kendimi de zorlamam" demişti.