Mahsun Kırmızıgül'den operatörlere çağrı: Cep telefonu ihtiyacı var

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından 11 ilimizde büyük yıkımlar meydana geldi. Mahsun Kırmızıgül, deprem bölgesinden açıklama yaptı. Mahsun Kırmızıgül, depremzedelerin yakınları ile iletişim kurması için, operatör şirketlerine çağrıda bulundu. Kırmızıgül, ''Operatör şirketlerine çağrımdır; depremzedelere telefonlar dağıtın. Sizin vesilenizle insanlar yakınları ile iletişim kurabilsinler'' dedi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremle birlikte Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Elazığ ve Hatay'da büyük yıkıma neden oldu. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği "asrın felaketi" olarak adlandırılan depremle birlikte Mahsun Kırmızıgül, Adıyaman'a gitti.

MAHSUN KIRMIZIGÜL'DEN OPERATÖR ŞİRKETLERİNE ÇAĞRI

Operatör şirketlerine çağrıda bulunan ünlü şarkıcı ve oyuncu Kırmızıgül, "Enkazdan çıkan insanların çoğu telefonlarını depremde kaybetmişler. Günlerdir en çok karşılaştığım ihtiyaç cep telefonu... Operatör şirketlerine çağrımdır; depremzedelere telefonlar dağıtın. Sizin vesilenizle insanlar yakınları ile iletişim kurabilsinler" şeklinde konuştu.