Mahsun Kırmızıgül'den Eser Yenenler hamlesi... Kadroya dahil etti

Mahsun Kırmızıgül, Prestij Meselesi filminin hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Merakla beklenen Prestij Meselesi filminin kadrosuna Çok Güzel Hareketler Bunlar ile yıldızı parlayan Eser Yenenler dahil oldu. Filmde Eser Yenenleri'in hayat vereceği karakter merak konusu oldu.

16 yıl aranın ardından müzik piyasasına geri dönen Mahsun Kırmızıgül, büyük titizlikle hazırlandığı Prestij Meselesi filminin hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Prestij Meselesi kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

ESER YENENLER PRESTİJ MELESİ KADROSUNDA

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Erdal Özyağcılar, Erkan Petekkaya, Biran Damla Yılmaz ve Engin Hepileri'nin adının açıklandığı filmin bomba oyuncu kadrosunda komedi dünyasının başarılı isimlerinden Eser Yenenler de var. Yenenler'in canlandıracağı rol merak konusu oldu. Film 1991 ile 1993 yıllarında Hilmi Topaloğlu'nun Prestij Müzik'i kurduğu yılları anlatacak. Serinin çekimleri 18 Eylül'de başlayacak olan ilk filmi Topaloğlu'nun Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül'ü Prestij Müzik çatısı altında toplama sürecini çok etkileyici bir dille ele alıyor.