Mahsun Kırmızıgül Haluk Levent'in paylaşımına kayıtsız kalamadı... Yana yakıla benzerini arıyor

Sosyal medya hesabından gençlik fotoğrafını yayınlayıp Kurban Bayramı'nı kutlayan Haluk Levent'in gönderisine şu sıralar film hazırlığında olan Mahsun Kırmızıgül, kayıtsız kalamadı. Mahsun Kırmızıgül, Haluk Levent'in gençlik haline benzeyen bir kişiyi filmi için aradığını açıkladı.

Son dönemde yaptığı yardımlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Haluk Levent, sosyal medyada hesabından yaptığı nostaljik bir paylaşımla takipçilerinin Kurban Bayramı'nı kutladı. Gençlik fotoğrafını yayınlayan Haluk Levent, paylaşımına "İyi bayramlar canlarım" notunu düştü.

Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun kurucusu olduğu Prestij Müzik dönemini anlatacağı yeni filmi 'Prestij Meselesi' için hazırlıklara başlayan Mahsun Kırmızıgül de fotoğrafa kayıtsız kalmadı.

Kırmızıgül, Twitter hesabından "Haluk, cast ajanslarına tüm Türkiye'yi arattık ama şu resimdeki senin benzerini bulamadık. 'Prestij Meselesi' filmi için tüm Ahbaplardan yardım bekliyorum." paylaşımını yaptı.

Instagram'dan da paylaşım yapan Kırmızıgül, "Prestij Meselesi' filmi için fotoğrafta gördüğünüz şu arkadaşın benzerini arıyoruz. Sevgili Haluk'un benzerini vallahi filmde oynatacağım." dedi.