Mahsun Kırmızıgül hakkında bilinmeyen gerçek 16 yıl sonra ortaya çıktı! Meğer Yıldız Kenter ile Erol Günaydın...

Türkücü kariyeri ile yıllarca hayranlarının karşısına çıkan Mahsun Kırmızıgül, sahne aldığı mekanlarda hoş karşılamadığı seyirciler nedneiyle kariyerine 16 yıl ara verdi ve film sektörüne adım attı. ''Beyaz Melek'' ve Mucize filmleri ile adından söz ettiren Mahsun Kırmızıgül hakkında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Beyaz Melek filminde rol alan Yıldız Kenter ile Erol Günaydın'ın Kırmızıgül'ü yönetmen olması için teşvik ettiği ortaya çıktı.

16 yıl sonra sahnelere geri dönen Mahsun Kırmızıgül, bir dönem çektiği dizi ve filmler ile hafızalarda yer edindi. Mahsun Kırmızıgül, Hayat Devam Ediyor, New York'ta Beş Minare, Mucize, Mucize 2: Aşk ve Prestij meselesi gibi projelere imzasını attı. Kırmızıgül'ün sahneleri bırakıp sinema sektörüne yönetmen olarak adım atmasıyla ilgili bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Yıldız Kenter ile Erol Günaydın, sadece Beyaz Melek filminde rol almakla kalmayıp Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmen olmasını da sağladı.

Yıldız Kenter ile Erol Günaydın'dan aldığı icazetle yönetmenliğe başlayan Mahsun Kırmızıgül, aradan geçen 16 yılda 7 filmin senaryosunu yazmasının, oyuncusu olmasının yanı sıra yönetmenliğini de yaptı. O filmlerin toplam izleyici sayısı 15 milyon...

İlk filmi 'Beyaz Melek', o yılın en çok izlenen filmi oldu.