Mahsun Kırmızıgül eski dostu Alişan'ı yok mu saydı? Gerçek ortaya çıktı

Mahsun Kırmızıgül, müzik kariyerinde önemli bir yerde duran Prestij Müzik dönemini film haline getiriyordu. Filmde; Özcan Deniz, Haluk Levent gibi isimlerin olacağı ancak Alişan'ın olmayacağı öğrenilmişti. Mahsun Kırmızıgül'ün Alişan'ı sildiği iddiaları öne sürülmüştü. Konu hakkında ilk açıklama geldi.

Mahsun Kırmızıgül yeni film projesini özel hayatı üzerinden çekmeyi planlıyor. Doksanlı yıllarda Prestij Müzik ile piyasaya adım atan Mahsun Kırmızıgül, bu dönemi ve yaşananları tek tek anlatacağı Prestij Meselesi filminde pek çok isme de yer verecek. Bu isimler arasında Özcan Deniz ve Haluk Levent de yer alacak.

MAHSUN KIRMIZIGÜL, ALİŞAN'I YOK MU SAYDI?

2023 yılında vizyona girmesi beklenen Prestij Meselesi filminde en dikkat çeken ise Alişan'ın yokluğu oldu. O dönemde Özcan Deniz ve Alişan ile çok yakın arkadaş olmaları ile bilinen Mahsun Kırmızıgül'ün, Alişan'ı yok saydığı öne sürülmüştü.

Filmin basın bülteninde, "3 gariban müzisyenin içlerindeki bitip tükenmeyen azimlerinin gerçek hikâyesi geliyor" ifadesi yer almıştı. Temiz Magazin hesabına yorum bırakan Alişan, "'91-'94 arası işleniyormuş filmde. Ben '95-'96 arası girdim" cevabını verdi.