Mahsun Karaca'nın İllegal Hayatlar galası gerçekleştirildi

YouTube'da Röportaj Adam olarak tanınan Mahsun Karaca'nın ilk filmi İllegal Hayatlar filminin galası geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. İllegal Hayatlar filminin başrol oyuncularının yanı sıra geceye ünlü isimler akın etti. Karaca, ''Gururluyuz. Sosyal medyadan kısa kısa videoların ardından buralara geldik. Çok mutluyuz. Umarız çektiğimiz filmimiz videolarımız kadar ilgi görür.'' dedi.

Başrollerinde Mahsun Karaca, Şahin Sarsu, Mehmet Kahraman, Müjde Uzman ve Bülent Çolak gibi isimlerin rol aldığı "İllegal Hayatlar" filminin galası gerçekleştirildi.

Gecede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Röportaj Adam olarak tanınan Mahsun Karaca, "Gururluyuz. Sosyal medyadan kısa kısa videoların ardından buralara geldik. Çok mutluyuz. Umarız çektiğimiz filmimiz videolarımız kadar ilgi görür. Halkın tepkisi sonraki işlerimiz için çok önemli" dedi.

İLLEGAL HAYATLAR KONUSU

Cenk Çelik'in yönettiği, "İllegal Hayatlar", kaçak kumarhane işletmeye çalışan bir adamın hikayesini işliyor.

Sosyal medyada "Röportaj Adam" olarak bilinen, youtuber ve içerik üreticisi Mahsun Karaca'nın başrolünde oynadığı filmde, Adana'da kaçak kumarhane işleten bir adamın, yapılan baskınlardan kurtulmak ve çeşitli illegal işlerini daha da rahatça yapabilmek için siyasi parti kurması ele alınıyor.