Mahmut Tuncer kural bozmadı... Konuğu olduğu Armağan Çağlayan'dan da para aldı

Konuk olduğu her programda sunucudan para alan Mahmut Tuncer, kural bozmadı. Mahmut Tuncer, Armağan Çağlayan'dan 20 TL aldı. Konuyla ilgili konuşan ünlü türkücü, ''Bu paraları kendi paramdan ayrı tutup ihtiyaç sahiplerine veriyorum'' dedi.

Halaya olan düşkünlüğü ile bilinen ünlü türkücü Mahmut Tuncer, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan Dur Bi Dinle adlı programının konuğu oldu. Programda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Mahmut Tuncer, herkese yaptığı gibi Armağan Çağlayan'dan da para aldı.

Mahmut Tuncer, Çağlayan'ın "Parayı çok mu seviyorsunuz?" sorusuna "Parayı sevmiyorum da insanlara sevdirmeye çalışıyorum. Parayı sevmeyen var mı hayatta? Bir tek parayı piyasada itler sevmez. İtin önüne parayı at yemez yanıtını verdi.

Aldığı paraları nereye harcadığından da bahseden Tuncer, "Para konusunda Azrail gibiyim. Azrail aldığı canı nasıl geri vermiyorsa, ben de aldığım parayı geri vermiyorum. Para insanlar için yaşama amacı. Ama biz aldığımız parayı kenara koyarız. Bir yerde bir yardıma ihtiyacı olan biri olduğu zaman ne kadar birikmişse bakıp yardım ediyoruz" şeklinde konuştu.

Mahmut Tuncer, "Burada çıkar mı? Bir 20 lira alırım" diyerek Çağlayan'dan da para aldı.