Mahkum'un yıldız isminden dizinin yanında bir proje daha! Aynı anda iki karakteri birden...

Mahkum dizisinde ikiz kardeş Savaş ve Barış'ı canlandıran İsmail Hacıoğlu dizideki performansıyla izleyiciden tam not aldı. Dizinin sezon finali yapmasının ardından hemen yeni projesine geçiş yapan ünlü oyuncu geçtiğimiz haftalarda 49 filminin setinde talihsiz bir kaza yaşamış ve yüzünde fünye patlamıştı. Tedavisi sona eren ünlü oyuncu çekimlere kaldığı yerden devam ediyor. Ünlü oyuncunun bu kez ajan rolünü oynaması ise hayranlarının dikkatini çekecek.

Fox TV'nin fenomen dizisi Mahkum 2. sezon hazırlıklarına başladı. Dizide Savaş ve Barış karakterlerini canlandıran ünlü oyuncu yaz tatilinde bomba bir rolle yoluna devam etme kararı aldı. Bu yıl yine Fox TV'de yoluna devam edecek Mahkum dizisi 2. sezon hazırlıklarına başladı. Dizinin kilit isimlerinden birisi olan İsmail Hacıoğlu kısa bir dinlenmenin ardından 49 filminin çekimleri için kamera karşısına geçti. Ünlü oyuncu bu filmde bir ajan karaktere hayat verecek.

YENİ KARAKTERİ BELLİ OLDU

Mahkum dizisinde ikiz kardeş Savaş ve Barış'ı canlandıran İsmail Hacıoğlu dizideki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

YÜZÜNDE FÜNYE PATLAMIŞTI

Bu yaz yeni projesiyle gündeme gelen ünlü oyuncu geçtiğimiz haftalarda 49 filminin setinde talihsiz bir kaza yaşamış ve yüzünde fünye patlamıştı.

Camdaki Kız'da tüm ihtimalleri boşa çıkaracak ayrılık iddiası! Daha yeni sezon başlamadan...

BU KEZ AJAN OLUYOR

Tedavisi sona eren ünlü oyuncu çekimlere kaldığı yerden devam ediyor. Ünlü oyuncunun bu kez ajan rolünü oynaması ise hayranlarının dikkatini çekiyor.

Merakla beklenen filmde İsmail Hacıoğlu'na Hande Doğandemir de eşlik ediyor.

İSMAİL HACIOĞLU KİMDİR?

İsmail Hacıoğlu, 30 Kasım 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Oyunculuğa ilkokul 5. sınıftayken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti. Aynı zamanda iki sezon tiyatro da yaptı.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. Ünlü oyuncu son olarak Mahkum dizisinde performansıyla ön plana çıktı.