Mahkemelik olmuşlardı... Bülent Ersoy ve Mustafa Keser cephesinden yeni haber

''Benzemez Kimse Bize'' adlı programda birlikte sunuculuk yapan Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in çekimlerde anlaşamaması sonucu yaşanan kavga yargıya taşınmıştı. Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in davasında yeni bir gelişme yaşandı. İkili aralarındaki buzları eritti.

Benzemez Kimse Bize programında partner olan ikiliden Bülent Ersoy, Mustafa Keser'in kendisi için sarf ettiği iddiasında bulunduğu "Seni diva değil divan yaparlar, hiçbir halt bildiğin yok senin" sözlerinin ardından 1 TL'lik manevi tazminat davası açtı.

İç dünyasında travma yaşadığını ve toplum önünde itibarının sarsıldığını dilekçesinde belirten Bülent Ersoy'a Mustafa Keser'den karşı hamle gelmişti. Mustafa Keser, Ersoy'un kendisine programda "Kürdo" diye seslendiğini öne sürerek dava açmıştı. Keser de Ersoy' dan 1 TL manevi tazminat istedi. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, her iki sanatçının birbirine 1'er liralık manevi tazminat ödemesine hükmetmişti.

DAVADAN FERAGAT ETTİLER

Depremzedeler için düzenlenen moral konserinde dengesini kaybedip havuza düşen Keser'i arayan Ersoy, geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Aralarındaki küskünlüğe son veren ikili, avukatlarını devreye sokarak karşılıklı davalarından da feragat etti.