Mahkeme, oyuncu Onur Seyit Yaran'ın korunma talebini reddetti

Dizi oyunculuğu yapan Onur Seyit Yaran'ın, kendisini yaralayan ve daha sonra tahliye edilen Serhat Okuducu hakkındaki korunma talebi, mahkeme tarafından reddedildi.

2016 yılında katıldığı Best Model yarışmasıyla ünlenen dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran, 22 Eylül 2020 tarihinde kendisini silahla yaralayan ve 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan toplamda 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılıp tahliye edilen Serhat Okuducu'ya karşı korunma talebinde bulunmuştu. Hürriyet'in haberine göre; mahkeme, taraflar arasında bir aile bağının olmadığı ve tek taraflı ısrarlı bir takibin bulunmadığını da belirterek talebi reddetti.

Korunma talebinde bulunduğu Okuducu'nun sosyal medyada, "Yarım bıraktığım işi tamamlamaya geleceğim." şeklinde paylaşımlar yaptığını söyleyen Yaran, verilen karara itiraz etti.

NE OLMUŞTU?

Nişantaşı Ihlamur Yolu Sokak'ta 22 Eylül 2020 tarihinde akşam saat 18.45'de Onur Seyit Yaran ile iki arkadaşı arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın ardından şüpheli Serhat O., Onur Seyit Yaran'a ateş ederek omzundan yaralamıştı.