Magazin D sunucusu Aslı Turanlı kimdir, nereli?

Aslı Turanlı Kanal D ekranlarından seyirci ile buluşan Magazin D programının sunuculuğunu yapmaya başladı. Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın sezon finali yapması üzerine onun yerine yayınlanan program, cumartesi ve pazar günleri saat 09.45'te başlıyor. Magazin gündeminin nabzını tutan programda haftalık olarak gündemdeki konular irdeleniyor. Aslıhan Turanlı da seyircilere magazin haberlerinin duyurusunu yapıyor. Genç sanatçı, bazı dizi ve filmlerde de rol almıştı.

Kanal D ekranlarından seyirci ile buluşan Magazin D programının sunuculuğunu Aslı Turanlı üstleniyor. Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın yerine yayınlanan program, cumartesi ve pazar günleri saat 09.45'te başlıyor. Magazin gündeminin nabzını tutan programda haftalık olarak gündemdeki konular irdeleniyor. Aslıhan Turanlı da seyircilere magazin haberlerinin duyurusunu yapıyor.


ASLI TURANLI KİMDİR?

1995'te doğan Aslı Turanlı, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Dış Ticaret ve Uluslararası Amerikan İlişkileri bölümünde tamamladı.

Emek Sahnesi'nde bazı oyunlarda rol alan Aslı Turanlı, Tiyatro Karnaval'da sahnelenen Ferdi Merter'in yönettiği, Kaan Erkal'ın senaryosunu yazdığı 'Ahh Süreyya' müzikalinin kadrosuna girdi.

Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar'da rol alan güzel oyuncu, ardından Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı 'Aslı Gibidir'de oynadı.

Bir ara Kim Milyoner Olmak İster Yarışması'na katılan Aslı Turanlı, verdiği bir röportajda ailesinin ve arkadaşlarının ona "Şeker Kız" diye seslendiğini ve oyunculuk yapmak istediğini ifade etmişti.