Lüks siteye taşındı hayatı kabusa döndü! Eski Türkiye güzeli Selin Demiralp ölümle tehdit ediliyor

Ataşehir'deki lüks bir siteye taşınan eski Türkiye güzeli Selin Demiralp'in hayatı komşuları ile yaşadığı sorunlar nedeniyle hayatı kabusa döndü. Yaşadıklarını anlatan Selin Demiralp, ölümle tehdit edildiğini açıkladı. Demiralp, ''Kapıma defalarca vurdu, kapıyı açmaya çalıştı, beni öldüreceğini söyledi. Kalp hastasıyım panik atağım tuttu. Böyle bir sitede rahat edemeyeceksem, evimde huzur bulamayacaksam nereye gideceğim, nereye taşınacağım?'' dedi. Eski Türkiye güzeli açıklamaları ile ağızları açık bıraktı.

2016 Türkiye güzeli Selin Demiralp, Ataşehir'deki bir lüks siteye 7 ay önce taşındı. Eski Türkiye güzeli taşınmasının ardından komşuları ile sorun yaşamaya başladığını söyledi. Alt komşusunun güvenliği arayacak gürültü yapıldığı iddiası ile şikayet ettiğini belirten Selin Demiralp, kendisine evinden gürültü ve kavga sesi geldiği için telefon açıldığını söyledi. Demiralp, o anda ise evde olmadığını ifade etti.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDIĞINI SÖYLEDİ

Show Haber'de yer alan habere göre; Alt komşusu dışında kimsenin herhangi bir şikayette bulunmadığını ifade eden Demiralp, dairede yaşayan önceki kiracılara da aynı sorunların yaşatıldığı iddiasında bulundu. Ölüm tehditleri dahi aldığını söyleyen Demiralp, "Kapıma defalarca vurdu, kapıyı açmaya çalıştı, beni öldüreceğini söyledi. Kalp hastasıyım panik atağım tuttu. Böyle bir sitede rahat edemeyeceksem, evimde huzur bulamayacaksam nereye gideceğim, nereye taşınacağım?" dedi.

İddiaya göre dün akşam da aynı nedenle kapıya dayanan alt komşu, genç kadına kabusu yaşattı. Sibel Demiralp evde bir arkadaşıyla otururken yukarı çıkan alt komşu, kapıyı tekmeledi tehditler savurdu.

Yaşadığı korkuyu anlatan Genç kadın, "Tekme izleri duruyor seni burada yaşatmayacağım, sana huzur vermeyeceğim, çık dışarı, seni öldüreceğim dedi. Polislerin yanında saldırdı." şeklinde konuştu.