''Lüks nedir?'' videosuyla alay konusu olan Tuba Büyüküstün, ev videosuyla eleştirilerin hedefinde

Tuba Büyüküstün lüks tanımı yaptığı videosuyla sosyal medyada viral olmuştu. Paris'teki evinden paylaşımda bulunan ve o şehirden bir evini de kiraya verdiği iddia edilen Tuba Büyüküstün, sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu.

Tuba Büyüküstün daha önce sosyal medyada bir video yayınlamış ve videosunda, "Çok paran olması ve o parayla arabalar jetler, çantalar alabilmek midir lüks? Ya da özel parçalara sahip olmak mıdır? Tek, başka kimsede olmayan? Ya da sadece kendin olabilmek midir? Basit olabilmek sakin, sade ya da deli. Her nasılsan öyle kendin olabilmek, başka şeylere ihtiyaç duymamak mıdır acaba lüks?" ifadelerini kullanmıştı. Tuba Büyüküstün bu videosu sosyal medyada viral olmuştu.

PARİS'TEKİ EVİNDEN PAYLAŞIM YAPTI, TEPKİLERİN ODAĞINA YERLEŞTİ

Ünlü oyuncu son olarak Paris'te bulunan evinden bir paylaşım yaptı. Evini gezdiren Büyüküstün'ün şehirde bulunan bir evini de kiraya verdiği iddiaları gündeme geldi.

Bu iddia sonrası sosyal medya kullanıcıları Büyüküstün'ü eleştirdi. Paylaşıma, "Paris'teki evimden doğduğum coğrafyaya felsefe yapmaktır lüks" yorumları yapıldı.