Lucifer 6. sezon bugün saat kaçta yayınlanacak? Lucifer 6. sezon Netflix'e geldi mi?

Lucifer 6. sezonu büyük bir heyecanla ile bekleniyor. Netflix'te yayınlanan Lucifer dizisi milyonlar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda 5. sezon 2. kısmı yayınlanan Lucifer 6. sezonda final yapıyor. Tom Kapinos tarafından yaratılan Amerikan fantastik polisiye komedi-drama dizisi olan Lucifer'in 6. sezon fragmanı büyük ilgi gördü. Peki, Lucifer 6. sezon Netflix'e geldi mi? Lucifer 6. sezon saat kaçta yayınlanacak?

Lucifer final sezonu için geri sayım sona eriyor. Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesi bulunan Lucifer 5. sezon 2. kısım geçtiğimiz ay yayınlanmıştı. Netflix yaptığı paylaşımda Lucifer'in 6. sezonda final yapacağını ilan etti. Cehennemin Efendisi olmaktan sıkılan Lucifer'in finalinde neler yaşanacağı merak ediliyor. İzleyiciler "Lucifer 6. sezon Netflix'e geldi mi? Lucifer 6. sezon saat kaçta yayınlanacak?" sorularının yanıtını araştırıyor...

LUCIFER 6. SEZON NETFLIX'E GELDİ Mİ?

Lucifer'in 6. sezonu 10 Eylül'de Netflix'te izleyiciler ile buluşacak.

LUCIFER 6. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI


LUCIFER KONUSU VE OYUNCULARI

Cehennemin Efendisi olmaktan sıkılan Lucifer (şeytan), Los Angeles'ın ihtişamlı ve ışıltılı deliliği uğruna hâkimiyetini sürdüğü cehennemi terk edip bu şehirde 'Lux' adında bir mekân açıp fani bir yaşam sürmek ister. Fakat kardeşi (melek) ve babası (tanrı) onu rahat bırakmaz.

Tom Ellis Lucifer Morningstar Şeytan

Lauren German Dedektif Chloe Decker Dedektif

Kevin Alejandro Dedektif Dan Espinoza Dedektif

D. B. Woodside Amenadiel Canaan Lucifer'ın kardeşi. İlk doğan melek.

Lesley-Ann Brandt Mazikeen Smith / Maze İblis. Lucifer'ın arkadaşı.

Rachael Harris Dr. Linda Martin Terapist

Tricia Helfer Charlotte Richards Lucifer'ın annesi

Aimee Garcia Ella Lopez Adlî tıp çalışanı

Scarlett Estevez Trixie Chloe ve Dan'in kızı