Lolipop şarkısı yüzünden eşi Ozan Çolakoğlu'nun boşanmak istediği iddia edilen Gülşen sessizliğini bozdu

Sahnede tercih ettiği iddialı kıyafetler ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Gülşen, Lolipop şarkısının kapak fotoğrafı ile gündeme bomba gibi düştü. Ozan Çolakoğlu'nun fotoğraftan rahatsız olduğu ve boşanma kararı aldığı iddia edildi. Gülşen, iddialara, ''Ozan neden tepki göstersin? Ben sadece işimi yapıyorum. Bildiğim gibi yapmaya da devam edeceğim'' yanıtını verdi.

Konser kıyafetleri sosyal medyayı ikiye bölmeye başaran ünlü şarkıcı Gülşen, Lolipop şarkısının kapak fotoğrafıyla da adından söz ettirdi. Yayınlanan fotoğrafın ardından Ozan Çolakoğlu'nun boşanma kararı aldığı iddia edildi.

Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde turlarken görüntülenen Gülşen, Ozan Çolakoğlu ile boşanacağı yönünde çıkan iddialara yanıt verdi.

"BİLDİĞİM GİBİ YAPMAYA DA DEVAM EDECEĞİM"

Gülşen, "Ozan neden tepki göstersin? Ben sadece işimi yapıyorum. Bildiğim gibi yapmaya da devam edeceğim" şeklinde konuştu.

"Son dönemde verdiğiniz pozlar ve sergilediğiniz davranışlarla tartışılıyorsunuz. Neler söylersiniz?" sorusuna da yanıt veren ünlü şarkıcı Gülşen, şunları söyledi:

"Ben sadece konser veriyorum. Bu soruyu bana değil, hakkımda yazıp çizenlere sorun. Ben işime konsantreyim"

İşte olay olan Lolipop şarkısının sözleri;