Linet'ten dikkat çeken Eurovision açıklaması: Taraftarlığı sevmiyorum

Geçtiğimiz gün Gürcistan'ın Batum şehrinde bir otelim kuruluş yıldönümünde sahne alan ünlü şarkıcı Linet, Eurovision ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Linet, ''Taraftarlık işini sevmiyorum. Bu sene İsrail'i temsil ederim, sonraki sene Türkiye'yi temsil ederim. Sonuçta bir dünya sahnesine çıkıyorsunuz. Önemli olan oraya çıkabilmek'' dedi.

Linet, Gürcistan'ın Batum şehrinde konser verdi. Bir otelin kuruluş yıldönümünde sahne alan Linet, konser vermeden önce basın mensupları ile sohbet etti.

İsrail'i Eurovision'da temsil etmek için X Factor yarışmasına katılan Linet, şunları söyledi: "Yarışma hâlâ devam ediyor. Birkaç aşama daha var. Ben İsrailliyim, İsrail'de doğdum ama bir Türk ailenin kızıyım. Türkiye'de yıllarımı, hayatımı geçirdim. Şimdi İsrail'i temsil ediyorum"

Eurovision'da Türkiye'yi temsil etmesi için teklif gelirse sevineceğini söyleyen Linet, "Taraftarlık işini sevmiyorum. Bu sene İsrail'i temsil ederim, sonraki sene Türkiye'yi temsil ederim. Sonuçta bir dünya sahnesine çıkıyorsunuz. Önemli olan oraya çıkabilmek" şeklinde konuştu.