Lily Allen'dan şaşırtan itiraf: Çocuklarım kariyerimi mahvetti

Bir itirafta bulunan İngiliz şarkıcı Lily Allen herkesi şaşkına çeviren açıklamalara imzasını attı. Çocuklarının kariyerini mahvettiğinden bahseden Lily Allen, ''İnsanlar hem çocuk, hem kariyer sahip olabileceğinizi söylediğinde gerçekten sinirleniyorum'' şeklinde konuştu.

"Stranger Things" yıldız ismi David Harbour ile 2020 yılında dünyaevine giren Lily Allen'ın evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı iddiası ile gündeme geldi. Evliliklerinde kara bulutla dolaştığı iddia edilen ünlü çift hakkında The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, ikilinin son üç aydır nadiren bir araya geldiklerini ve ayrı hayatlar yaşadıklarını ileri sürdü.

Çiftin sosyal medyada birbirini takipten çıkması ise iddiaları güçlendirdi. Boşanacağı iddiaları ile gündemde olan Allen şimdi de yaptığı açıklamalar ile ağızları açık bıraktı.

Radio Times Podcast'e konuk olan Lily Allen, kadınların çocuklarına mı yoksa kariyerlerine mi öncelik vereceklerine karar vermeleri gerektiğine inandığını ifade ederek, kendisinin de bir seçim yaptığını belirtti.

Şarkıcı; "Onları seviyorum ve beni tamamlıyorlar ama pop yıldızlığı açısından beni tamamen mahvettiler. İnsanlar hem çocuk, hem kariyer sahip olabileceğinizi söylediğinde gerçekten sinirleniyorum çünkü açıkçası olamazsınız" dedi.

Lily Allen ayrıca; "Bazı insanlar kariyerlerini çocuklarına tercih ederler ve bu onların seçimidir. Ancak ailemin ben küçükken pek hayatımda olduklarını söyleyemem. Bunun bende kendi çocuklarımla tekrarlamak istemediğim bazı kötü yaralar bıraktığını hissediyorum" ifadelerini kullandı.