Lider Şahin ile aşk yaşayan Ecem Çırpan konuştu: 25 yaşındayım, küçük değilim!

2021 yılında Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin ile aşk yaşamaya başlayan Miss Turkey 2015 birincisi Ecem Çırpan, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Lider Şahin ile sosyal medyada sık sık romantik paylaşımda bulunan Ecem Çırpan, ''evlilik'' ile ilgili sorulara yanıt verdi.

Lider Şahin ile yaşadığı aşkla sık sık magazin basınında yerini alan Ecem Çırpan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Miss Turkey 2015 birincisi genç model Ecem Çırpan, dişçiden çıktığı için konuşmakta güçlük çekti. Çırpan, geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği sevgilisi Lider Şahin'in ailesiyle iyi anlaştıklarını söyledi.

Genç model, "Türk halkına göre standart yapıyorlar. Kıyafet bulmakta bazen zorlanıyorum. Bugün de bir şey bulamadığım için elim boş çıktım. Evet kilo verdim ama özellikle yaptığım bir şey değil. Sağlıklı besleniyorum. Şu an 56 kiloyum, tam model fiziği aslında" dedi.

"Evlilik" ile ilgili sorulara da yanıt veren Çırpan, "Selami Abi ve İrem Abla ile hep bir araya geliyoruz. Onları da, Lider'i de çok seviyorum. 25 yaşındayım, aslında küçük değilim. Birbirimizi seviyoruz, hayırlısı yani kısmet" şeklinde konuştu.