Ahmet Mümtaz Taylan'dan yıllar sonra gelen itiraf: Asfalt şantiyesinde kamyon tarttım

Leyla ile Mecnun dizisiyle yeniden ekranlara dönen Ahmet Mümtaz Taylan, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında ekrana getirilen 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. Yaşadığı maddi zorluklardan bahseden Taylan, 'Asfalt şantiyelerinde kamyon tartardım. Boşunu dolusunu... Mahrumiyet bölgelerinde iyi para verirlerdi. Şırnak-Silopi hattındaki asfalt şantiyesinde çalışmıştım' dedi.

Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında yayınlanan ve büyük ilgiyle takip edilen 'Dur Bi Dinle' adlı programının bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan oldu.

Leyla ile Mecnun'un İskender'i Ahmet Mümtaz Taylan, gençlik yıllarında yaşadığı maddi zorluklardan bahsederken şunları söyledi:

'Asfalt şantiyelerinde kamyon tartardım. Boşunu dolusunu... Mahrumiyet bölgelerinde iyi para verirlerdi. Şırnak-Silopi hattındaki asfalt şantiyesinde çalışmıştım. Yazın biraz para biriktiriyordum ki kışın rahat okuyayım diye'

Verdiği kilolarla da dikkat çeken Taylan, mide ameliyatı olmadığını belirterek 'Şeker hastasıyım, fazla kilolarım nedeniyle ensüline kadar düştüm. 20 kilo verdim ama mide ameliyatı olmadım. Diyet yaptım, çok zorlandım. Şimdi kilomu korumaya çalışıyorum' dedi.