Leyla ile Mecnun aynı kadroyla mı çekilecek? Leyla ile Mecnun Exxen ne zaman başlayacak?

Bir döneme damga vuran fenomen dizilerden Leyla ile Mecnun, uzun bir aranın ardından yeniden çekilecek. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen, Leyla ile Mecnun'un yeni bölümlerine ev sahipliği yapacak. Peki, Leyla ile Mecnun Exxen ne zaman başlayacak? Leyla ile Mecnun aynı kadroyla mı çekilecek? İşte tüm merak edilenler...

Leyla ile Mecnun dizisi Exxen için yeniden çekiliyor. Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerde oynayacağı Leyla ile Mecnun'un 2021 versiyonunda yönetmen koltuğunda ise yine Onur Ünlü oturacak. Yönetmen Onur Ünlü ise Instagram hesabından Leyla ile Mecnun hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Leyla ile Mecnun Exxen ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı da merak konusu oldu.

LEYLA İLE MECNUN EXXEN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Üç sezon boyunca yayınlanan absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun tekrar çekiliyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Güncel bir açıklama gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

LEYLA İLE MECNUN AYNI KADROYLA MI ÇEKİLECEK?

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuru ile efsane dizi Leyla ile Mecnun'un yeniden 'tam kadro' olarak çekileceğini açıklamıştı. Türkiye'de en çok izlenen yapımlar arasında yer alan dizinin kadrosunda Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Osman Sonant gibi usta isimler alıyordu.

LEYLA İLE MECNUN KİMİN ESERİ?

Senaryosunu Burak Aksak'ın yazdığı, genel yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı ve kurgusunu Murat Bör'ün üstlendiği dizinin ilk bölümü 9 Şubat 2011 tarihinde TRT 1'de gösterildi. 17 Haziran 2013 tarihinde yayımlanan 103. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldı. Sonrasında ise 104. ve son bölüm 27 Ocak 2014 tarihinde TRT'de yayınlanarak izleyicilere veda edildi.