Leyla Bilginel değişimiyle şaşırttı! Görenler dönüp bir daha baktı

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Leyla Bilginel, son hali ile herkesi şaşırttı. Sarı saçlarını kısaltıp pembeye boyatan oyuncuyu görenler dönüp bir daha baktı. Leyla Bilginel'in saçları sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Geçtiğimiz gün görüntülenen Leyla Bilgilel yürüyüş yaparken maske takmaması ile dikkat çekti. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Leyla Bilginel, kendisine yöneltilen 'maske' sorularına 'Ben yürürken maske takmanın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama kapalı ortamda kendimi korumak için takıyorum.' yanıtını verdi.

'GELECEĞİ BEN KURTARACAĞIM'

Geleceğe dair planlarından da bahsetmeyi ihmal etmeyen oyuncu Bilgilnel, 'Kendimi ticarete attım ve geleceği ben kurtaracağım. Dünyanın her yerinden tohum topluyorum bu dünya için organik yiyecek ve içeceği devam ettireceğim. Büyük bir projem var ama onun için milyon dolarlar lazım onun için evimi sattım. Para lazım ama ben paraya gel derim gelir, git derim gider para benim uşağım gibi.' ifadelerini kullandı.

PEMBE SAÇLARI DİKKAT ÇEKTİ

Leyla Bilginel daha çok değiştirdiği imajı ile dikkatleri üzerine çekti. Sarı ve uzun olan saçlarını kestiren Leyla Bilginel, saçlarını kestirip pembeye boyattığı saçları ile şaşırttı. Sosyal medyadan da sık sık paylaşım yapan Bilginel'in takipçilerinden bazıları yeni imajını beğenirken bazıları eski haline dönmesini tavsiye etti.