Levent Aykul kaç yaşında, nereli, ölüm nedeni nedir? Levent Aykul kimdir, öldü mü?

Usta oyuncu Levent Aykul hayatını kaybetti. Birçok dizi ve filmde rol alan Levent Aykul ile ilgili çıkan haberler üzerine hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Alınan bilgilere göre, Türk Sineması, Tiyatrosu ve dizilerde rol alan Levent Aykul Kemer'deki yazlık evinde ölü bulundu. Peki Levent Aykul kimdir, ölüm nedeni nedir, kaç yaşında, nereli, eşi ve çocukları var mı? Ayrıntılar haberimizde.

Levent Aykul, Antalya Kemer'deki yazlık evinde ölü bulundu. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Levent Aykul, bir çok dizi ve filmlerde Papaz misyoner ve casus karakterlerine başarılı bir şekilde canlandırmasıyla da hayat vermesiyle de bilinen sanatçıydı. Peki Levent Aykul kimdir, öldü mü, kaç yaşında vefat etti, aslen nereli, ölüm nedeni nedir?

Sanat camiasını art arda yasa boğan haberler gelmeye devam ediyor. Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş ve Turgay Yıldız'ın ardından ünlü bir isim daha hayatını kaybetti.

TELEFONLARA CEVAP VERMEDİ

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Levent Aykul Antalya Kemer'deki yazlık evinde ölü bulundu.

Film San Vakfı Yönetim Kurulu üyesi olan Levent Aykul bayram için gittiği Antalya Kemer'deki yazlık evinde ölü bulundu.Türk Sineması, Tiyatrosu ve dizilerde rol alan Levent Aykul Kemer'de aynı sokakta yaşayan halasının telefonlarına cevap vermemesi üzerine çağrılan jandarma ekibiyle girilen evinde, cansız bedeniyle karşılaşıldı. Aykul'un cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

LEVENT AYKUL'UN ÖLÜM NEDENİ NEDİR?

Oyuncu Aykul'un kesin ölüm nedeni, otopsinin ardından netlik kazanacak.

ŞÜPHELİ ÖLÜM OLARAK KAYITLARA GEÇTİ

Şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçen olay sonrası Aykul'un cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna götürüldü. Aykul'un 2 gün önce vefat etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

ŞEKER HASTASIYDI

Diğer yandan Levent Aykul'un uzun bir süreden bu yana şeker hastalığıyla mücadele ettiği öğrenildi. Aykul, Kurban Bayramı'nı geçirmek için Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan yazlık evine gitmişti.

LEVENT AYKUL KİMDİR?

1960 yılında dünyaya gelen Levent Aykul, İstanbul doğumludur.

Levent Aykul Sabit Kanca, 18'ler Takımı, Koğuş Akademisi gibi yapımlarda rol almıştır..

İstanbul'dan yıllar önce Beycik'e gelip burada bir sitede yaşamaya başlayan Levent Aykul'un aynı sitede ablasının da evi bulunuyor. Sanatçı, Koğuş Akademisi, Sabit Kanca, Rom An ve Chef, 18'ler filmlerinde rol almıştı.