Lerzan Mutlu, orman yangınlarına yardım yapmadığını iddia eden sosyal medya kullanıcısına sert çıktı

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, Acun Ilıcalı'nın yaptığı yardımı duyuran Haluk Levent'in paylaşımının haber olduğu bir Instagram sayfasına “yardım böyle yapılır işte şov yapmadan, göze sokmadan. Helal olsun sana” yorumunu yazdı. Bir sosyal medya kullanıcısı “Biz yanarken sen ne yaptın acaba? Keşke bir yardımın olsaydı da göze soksaydın” sözleri ile Mutlu'ya tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı “Sen benim ne yaptığımı nereden bilebilirsin yayınlamazsam” yanıtı ile sert tepki gösterdi.

Haluk Levent, Acun Ilıcalı'nın evi yanan 100 aileye toplam 5 milyon TL'lik destek sağlayacağını duyurdu. Ilıcalı, bu hamlesi ile büyük alkış topladı.

Bir sosyal magazin sayfası da Acun Ilıcalı'nın yaptığı yardım haberini paylaştı. Lerzan Mutlu, Acun Ilıcalı'nın yaptığı yardıma "yardım böyle yapılır işte şov yapmadan, göze sokmadan. Helal olsun sana" yorumunu yazdı.

Bir sosyal medya kullanıcısı Lerzan Mutlu'nun yorumuna cevap olarak "Biz yanarken sen ne yaptın acaba? Keşke bir yardımın olsaydı da göze soksaydın" yazınca tartışmanın fitilini ateşledi.

Aldığı yorum karşısında sinirlenen Lerzan Mutlu, "Sen benim ne yaptığımı nereden bilebilirsin yayınlamazsam" sözleri ile sosyal medya kullanıcısına tepki gösterdi.