'Langıdı lang lang samsak döveci' kriz çıkardı... Elif Buse Doğan ile Serkan Çağrı'nın arası açıldı

Geçtiğimiz haftalarda Elif Buse Doğan'ın anonim eser olan Samsak Döveci'ni seslendirmesi Serkan Çağrı'nın da çalması sosyal medyada gündem oldu. Ancak, Samsak Döveci türküsü Elif Buse Doğan ile Serkan Çağrı'nın arasının açılmasına neden oldu. Elif Buse Doğan flaş bir hamlede bulunurken Serkan Çağrı ''Onu kardeşim gibi görüyordum, hiç yakıştıramadım'' diyerek sitemde bulundu.

Bir televizyon programında partner olan Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan'ın "Langıdı Lang Lang" sözleri ile sosyal medyayı kasıp kavuran "Samsak Döveci" şarkısı yüzünden arası açıldı.

Kütahya Tavşanlı yöresine ait olan anonim türkü Samsak Döveci Serkan Çağrı'nın klarnet çalıp Elif Buse Doğan'ın yorumlamasının ardından sosyal medyada gündem oldu ve rekor kırdı.

Elif Buse Doğan türküyü yalnız başına okuyup single olarak çıkarmak isteyince Çağrı'dan hamle gecikmedi. Ünlü klarnetçi, Samsak Döveci'nin müziklerini ekibiyle birlikte yeniden hazırladı, eseri de başkasına okutup dijital platformlara koydu.

Çağrı, "Buse, grup olarak yaptığımız parçayı, kendine mal etmeye çalıştı. Hakkaniyetli bir davranış olmadı, bana ayıp etti. Kardeşim gibi gördüğüm birinden böyle bir davranışı hiç beklemezdim. Yakıştıramadım" ifadelerini kullandı. Doğan da "Kimseyle küs falan değilim, bunlar profesyonel işler." diyerek tartışmaya girmedi.