Lale Devri'nin yıldız'ı Selen Soyder bakın kiminle evli! İşte Selen Soyder'in eşi

2007 yılında Türkiye güzeli olarak seçilen Selen Soyder'in 2. Sayfa programına konuk olmasının ardından hayatına dair detaylar, sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları Selen Soyder'in eşini araştırmaya başladı. İşte Selen Soyder'in eşi...

Bir döneme damgasını vuran Lale Devri dizisinde rol almış olan güzel oyuncu Selen Soyder, 2. Sayfa programının bugünkü konuğu oldu. Uzun bir aranın ardından ekranlarda yerini alan Selen Soyder, sosyal medyada gündem oldu. 26 Aralık 1986 yılında İzmir'de dünyaya gelen Soyder, İstanbul Bilgi Üniversite Tarih Bölümü'nden mezun oldu.

2006 yılında katıldığı "Miss Model Of Turkey" isimli yarışmada ikinciliği kazanan Soyder, Çin'de düzenlenen "Miss Bikini Of The Universe" yarışmasında Türkiye'yi temsil etti. 2007 yılında düzenlenen "Miss Turkey" güzellik yarışmasına katılarak Türkiye güzeli seçildi.

Yer Gök Aşk dizisiyle yıldızı parlayan Selen Soyder, Lale Devri dizisinde rol aldığı dönem Tolgahan Sayışman ile aşk yaşadı. İkili daha sonra ilişkisini noktaladı.

Soyder, 22 Ağustos 2015 yılında Türk iş insanı-reklamcı Oren Fransez ile birleştirdi. İşte Selen Soyder ve eşi;