La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso tanınmaz halde! Kimse o olduğunu anlayamıyor

Dünyaca ünlü Netflix dizisi La Casa de Papel'de oynadığı Berlin karakteriyle tanınan oyuncu Pedro Alonso, yeni imajıyla tanınma bir hale geldi. Bir süredir İstanbul'da olan Pedro Alonso, dostlarıyla İstanbul'un tadını çıkarıyor.

Bir dönemin en çok izlenen Netflix dizilerinden olan La Casa de Papel'de Berlin karakterini oynayan ve dünyaca geniş bir hayran kitlesi elde eden İspanyol oyuncu Pedro Alonso, sevgilisi ile birlikte yakın dostu olarak bilinen işletmeci Erkan Şen ile buluştu. İstanbul'un tadını çıkaran ve her akşam farklı bir mekana giden Pedro Alonso, son olarak Boğaz'da bulunan bir mekanda yemeğe gitti.

LA CASA DE PAPEL'İN BERLİN'İ TANINMAZ HALDE

Uzattığı sakalları ile dikkat çeken ve yeni imajıyla bambaşka birisi olan Pedro Alonso, "Türk yemeklerini ve İstanbul'u çok özlemiştim. Geçtiğimiz aylarda kitabım için gelmiştim, şimdi de İstanbul ve Boğaz'ın tadını çıkarmak için geldim. Bence İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri" yorumunda bulundu.

Pedro Alonso geçtiğimiz günlerde ise, "Sokağa çıktığında Türklerle büyük bir akış yaşıyorum. Benim hissim bu, hemen bir bağlantı kurduğunu düşünüyorum. Uzun bir süre kalabileceğimiz bir yer. Türkler çok tatlı" ifadelerini kullanmıştı.