La Casa de Papel ve Elite dizilerinin yıldızlarından hayranlarını üzen karar

La Casa de Papel ve Elite dizilerinin yıldızlarından hayranlarını üzen haber! Jaime Lorente ile sevgilisi Maria Pedraza'dan gelen ayrılık iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü çiftin sevenlerini şoke eden ayrılık dedikoduları İspanyol basınında büyük yankı uyandırdı. Ünlü oyuncuların birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmemesi ise dikkat çekti.

Netflix'in popüler dizileri Elite ve La Casa de Papel'de rol alan Maria Pedraza ve Jaime Lorente'nin ayrılık kararı hayranlarını şoke etti.

Dünya çapında fenomenleşen iki dizi Elite ve La Casa de Papel'de rol alarak adlarını duyuran ünlü isimler Jaime Lorente ve Maria Pedraza'nın 2018'den bu yana sevgili oldukları biliniyordu. Ünlü dizi yıldızları hakkında çıkan ayrılık dedikoduları İspanyol basınında büyük yankı uyandırdı.

Ayrılık iddiaları ile gündem olan Jaime Lorente ve Maria Pedraza'dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama henüz bulunmasa da ünlü ikilinin birkaç hafta önce ilişkiyi sonlandırdıkları konuşuluyor.

Uzun zamandır ne basında ne de sosyal medya hesaplarında birlikte görüntü vermeyen ünlü oyuncuların bu durumu ise ayrılık söylentilerini kanıtlar nitelikte olup dikkat çekiyor. Sevilen çiftin birbirlerini sosyal medya hesaplarından takibi bırakması ise ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Sen Çal Kapımı dizisinin set pozunda dikkat çeken Hande Erçel ve Kerem Bürsin detayı

Demet Akalın annesine hediye ettiği arabayı kullanıyor iddialarına fotoğraflarla yanıt verdi! 'O kadar cimri değiliz'

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i Meryem Uzerli'yi annelik heyecanı sardı! Ünlü oyuncudan Lily Koi ile yeni paylaşım